

November 13, 2024, 8 – 4 p.m. Hybrid Meeting

Location: Harney County Community Center

478 N Broadway Ave, Burns, OR 97720

To attend virtually (Zoom). Please register here.

Contact Kelly Meinz for more information or assistance (kelly.a.meinz@water.oregon.gov)

Duration	Agenda Topic (Presentation and Discussion)
8:00 AM (15 min)	Welcome, Introductions, and Agenda Review
8:15 AM (60 min)	Discuss Criteria to Help Evaluate Management Scenarios Kelly Meinz, Bryant Kuechle and Tim Seymour will lead discussion on the potential criteria and their weights for consideration when analyzing the management scenarios.
9:15 AM (75 min)	 Presentation: Preliminary Results of the Model Run The groundwater section will present the preliminary results of the management scenario model runs discussed at the October 2 RAC. The model presentation will include: Summarize model inputs. Results from the 3 RAC-identified management scenarios. Measures of success – implications of different decisions on outcomes.
10:30 AM (10 min)	Break
10:40 AM (80 min)	 Presentation: Comparing the Model Results from the RAC informed Management Scenarios The groundwater section will continue the model results presentation with a comparison of the results of each of the 5 management scenarios.
12:00 AM (10 min) Public Comment	
12:10 AM (40 min) Lunch	
	Discussion: Optimization of the 5 RAC-Identified Management Scenarios The groundwater section will gather feedback on how to balance tradeoffs in future scenario iterations.
1:50 PM (10 min)	Break
2:00 PM (60 min)	Discussion: Serious Water Management Problem Area Kelly Meinz and Jason Spriet will discuss the outstanding SWMPA questions.
3:00 PM (10 min)	Update on Classification Jason Spriet will provide an update on classification.
3:10 PM (10 min)	Update on Fiscal Impact
3:20 PM (20 min)	Voluntary Agreements Jason Spriet will answer questions around the Voluntary Agreement Guidance Document.
3:40 PM (10 min)	Public Comment
3:50 PM (10 min)	Meeting Wrap Up
4:00 PM	Meeting Adjourns