## January 22, 2025, 8 – 3 p.m. Hybrid Meeting

Location: Harney County Community Center



478 N Broadway Ave, Burns, OR 97720

To attend virtually (Zoom). Please register link.

Contact Kelly Meinz for more information or assistance (kelly.a.meinz@water.oregon.gov)

Duration*	Agenda Topic (Presentation and Discussion)
8:00 AM (15 min)	Welcome, Introductions, and Agenda Review
8:15 AM (20 min)	<b>Recap of the Process so Far</b> Bryant Kuechle will recap what was covered in the November RAC and Discussion groups.
8:35 AM (45 min)	<b>Fiscal Impact</b> ECONorthwest will present the preliminary results of its economic analysis, and Kelly Meinz will present OWRD's plan for the economic impacts on domestic wells.
9:20 AM (60 min)	<b>Adaptive Management</b> Kelly Meinz and Tim Seymour will lead a discussion around OWRD's plan for adaptive management.
10:20 AM (5 min)	
10:25 AM (10 min)	Break
10:35 AM (85 min)	<b>Exploring Model Behavior</b> The groundwater section will present knowledge gained from the five prescribed management scenarios and optimization model runs and present additional modeling work performed to address outstanding questions. The November criteria exercise results will be presented, and OWRD will discuss how the exercise results informed model iterations. OWRD will propose an updated management scenario.
12:00 PM (45 min)	Lunch
12:45 PM (40 min)	Exploring Model Behavior Continued
1:25 PM (60 min)	<b>CGWA Rule Language</b> Kelly Meinz and Tim Seymour will present the CGWA rule language outline.
2:25 PM (30 min)	<b>SWMPA/ Classification Rule Language</b> Kelly Meinz and Jason Spriet will present a draft rule language for SWMPA and classification and solicit feedback.
2:55 PM (5 min)	Public Comment
3:00 PM (10 min)	Next Steps

**Staff Contact for Meeting Information:** 

Kelly Meinz, Rulemaking Coordinator 971-718-7087, kelly.a.meinz@water.oregon.gov