

AGENDA

Smoke Management Advisory Committee (SMAC)

Thursday, February 13, 2025 9:00 AM - 2:00 PM Virtual Meeting Zoom Video Conference

Zoom Link: https://odf.zoom.us/my/stacymccarterodf?omn=99406758552

Meeting will be recorded

Time	Agenda Item
9:00 - 9:15 a.m. (15 mins)	Welcome and Roll Call • Welcome
	Welcome Roll Call
9:15 - 9:35 a.m. (20 mins)	Committee Business
	Charter Finalization
9:35 - 10:15 a.m. (40 mins)	Committee & Agency Reports -
	Committee members
	• DEQ
	• ODF
	• OHA
	• EPA
	• Others
10:15 - 10:25 a.m. (10 mins)	Public Comment
10:25 - 10:40 a.m.	Break
10:40 - 11:40 (60 min)	Smoke Management Unit CY24 Fund Overview & Discussion
11:40 - 12:40 p.m.	Lunch Break
12:40- 1:10 p.m. (30 mins)	Fall Burning Overview
1:10 - 1:45 p.m. (35 mins)	Rule Review Committee Discussion
1:45 -2:00 p.m. (15 mins)	Action Item Review/Next Meeting
2:00 p.m.	Adjourn

Questions

Meeting Materials

1. February 13, 2025; Proposed Agenda

After Meeting Deliverables

- Meeting Summary, Action Items, Roster, and other items will be posted to ODF website here
- Recording of Meeting will be posted to ODF YouTube channel here.

Please follow the Meeting Instructions

- SMAC Members:
 - o Change you Zoom name to: [SMAC Your Name Your Organization]
 - o Keep your camera on
 - o For the **speaking queue**, please **raise your hand** using the Zoom **Reaction feature**
 - Use **Chat** function to record major points and questions
 - o Please participate fully (orally and/or Chat), so we hear from everyone
- Invited Guests:
 - o Change your zoom name to: [Your Name Your Organization]
- Public:
 - o Please keep your camera off, unless providing comment.
- All:
 - o Mute your mic when not speaking and turn it on when speaking